Inspecties bouw & civiel

Inspectie stalen spoorbrug

Oprichter van Van Wijk HooGTeWeRK, Bram van Wijk, is van huis uit Civiel Technisch ingenieur (ing.), met ruim 5 jaar ervaring als ingenieur  en ruim 5 jaar als Rope Access technician en monteur. Zodoende is een dusdanige kennis opgedaan dat een ideaal inspectie-team gevormd kan worden: Inspecties worden uitgevoerd door of onder supervisie van een ingenieur. Dit is zeldzaam en de resultaten en eindrapportages zullen net even anders zijn...

 

Bouwkundige en civiele inspecties vragen nu eenmaal (ook) constructief inzicht. Verschillende onderdelen in het bouwproces vragen om specifieke inspecties of inspectiemethoden. Sommige onderdelen van een constructie zijn nu eenmaal niet zo interessant voor een constructief ontwerper als wel voor een opzichter; een calculator/werkvoorbereider in de civiele techniek vindt andere zaken belangrijk dan een bestekschrijver belast met de renovatie van een pand. Terwijl ze allemaal weleens gegevens nodig hebben van plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. Of die met normale middelen en binnen redelijke kostprijzen niet te bereiken zijn.

 

Vanuit diezelfde achtergrond en ervaring kunt u een gedegen inspectierapport verwachten. Gelet op de wensen van de klant: de een wil een hoeveelhedenstaat om de prijs te bepalen; de ander een rapport waaruit blijkt wat de constructieve schade nu werkelijk is.

 

Ook hier geldt, zoals voor alle mogelijkheden die Van Wijk HooGTeWeRK u kan bieden: indien u vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen.

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor!