Hoogtewacht en Begeleiding

Verwijderen brandmelders + schoonmaak dakconstructie (ziekenhuis)

Specifiek werk vraagt soms om specialistische expertise of het gebruik van machinerie die niet bij ons voorhanden is. Dan kan uw eigen personeel deze werkzaamheden toch uitvoeren door onder begeleiding te leren klimmen of veilig te  werken op hoogte. Als zogenaamde Hoogtewacht houden we toezicht en begeleiden we uw eigen monteurs (of onderaannemers) bij hun werk op hoogte of in besloten ruimten, zoals tanks en silo’s. Wij zetten hijs- en reddingssystemen op, en bouwen een veilige werkplek. Uw personeel kan dan zelf veilig de klus klaren. Afhankelijk van de omstandigheden werkt onze hoogtewacht zoveel mogelijk met uw eigen personeel mee.

 

Misschien blijkt na een inventarisatie van de werkplek dat een klim- of werkinstructie genoeg is om uw personeel veilig het werk te laten uitvoeren. Eventueel na het aanbrengen van tijdelijke voorzieningen. Ook dat kan verzorgd worden.

 

Naast de kortere werkinstructies verzorgen wij ook uitgebreide trainingen met betrekking tot werken op hoogte. Wij kennen geen standaard-trainingen, aangezien elke branche, elk bedrijf en zelfs elke groep werknemers binnen een bedrijf specifieke werkscenario’s en risico’s kent. Onze trainingen zijn daarom altijd toegespitst op uw bedrijfssituatie.

 

 

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor!